Mago pidennystekniikka

Simply Natural tehtaalla on kehitetty erittäin luonnonmukainen hiustenpidennystekniikka. Puhutaan Mago hiustenpidennys teksniikasta. Se on samaa hiusta kuin Simply Natural. 100% Super remy-hiusta.

Kiinnitykseen eikä poistamiseen ei käytetä mitään kemiallisia apuvälineitä, laiteinvestointeja tai edes sähköä. Mago-tekniikka on kehitetty sinettitekniikasta, mutta se on paljon nopeampi kiinnittää. Mago hair kehitettiin ympäristöystävälliseksi tuotteeksi ja näin saavutettiin parempi asiakastyytyväisyys kuin muilla pidennyksillä.

Tuote on patentoitu vuonna 2010 ja nyt tuotteella on 20 vuoden patentti. Mago on ympäristöystävällinen, allergiavapaaeikä se rasita omaa hiusta.

Magoa ei saa ostaa muut kuin Mago koulutuksen saaneet (valmistuneet) parturi-kampaajat. Suomessa on vain viisi kouluttajaa, jotka kouluttavat mago-tekniikkaa ympäri Suomen.

Yksi rinkula (puntti) sisältää 25 osiota. 3-5 punttia riittää kokopään pidennyksiin, asiakkaan hiuksen laadusta ja määrästä riippuen. 1-2 punttia riittää raidoitukseen tai tuuhennukseen. Kiinnitys tapahtuu solmutekniikalla, joka myös helppo poistaa. Kaksois solmu kiristetään vetämällä apulangasta ja hiuksesta. Kiristyksen jälkeen pidennysosio on valmis. Apulanka leikataan pois osion kiinnityksen jälkeen. Poistossa solmusta leikataan kulma auki, jolloin hiukset irtoaa.

Hyvin ohuessa hiuksessa silti suositaan Mago tekniikan sijaan edelleen sinettiä, sillä magossa solmukohdat jäävät hieman näkyviin. Varsinkin hyvin ohuessa hiuksessa.

Mago pidennykset voivat kestää jopa 5kk, koska irronneet hiukset pääsevät vapaasti putoamaan pois, eikä takkuunnu. Hiuksia ei voi käyttää uudestaan poistamisen jälkeen. Mikäli asennettaessa osio joudutaan laittamaan uudestaan, on se poistettava leikkaamalla solmu, jolloin pidennys on käyttökelvoton.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Värjäyksen perusteet

Kamparaidat

Color Mask