KcProfessional syksyn trendinäytös

Pääsimme mukaan KC Professional syksyn trendinäytökseen. Kokoelma oli nimeltään Touch of vintage kccollection autumn 2017.


(kuva: Hairwaystation)

Kokoelmassa korostuivat pitkissä hiuksissa kerrostettu rakenne, puolipitkissä sen sijaan suosittiin ehjää ja selkeä rajaista linjaa, jota korostettiin kolmiulotteisilla sävyillä. Lyhyissä hiuksissa muoto oli selkeä ja ja pastellinsävyt, mutta myös viileät sävyt korostuivat niissä enemmän. 

Pääasiassa värimaailma painottui enemmän lämpimiin sävyihin, ohon haettiin (nimenmukaisesti) vintage linjaa. Kulta, pronssi sekä kupari esiintyivät lähes jokaisen mallin väreissä, mutta myös pastellisävyt ovat syksyn trendeissä.

(kuva: Hairwaystation)

Syksyn trendeihin lukeutuu myös napakka polkka, mutta myös kiharat pitkässä hiuksessa. Polkan lisäksi syksyyn kuuluu myös napakka otsatukka, paitsi pitkässä mallissa se voidaan leikata pidemmäksi. 

(kuva: Hairwaystation)

Uutuus tuotteena lanseerattiin KC Blonde-sarja. Se sisältää kc Shield-teknologiaa. Tuote on tarkoitettu sävyttämiseen, mutta myös nimensä mukaan vaalentamiseen. KC Blonde Multibleach on vaalennusaine, joka suojaa värimuutoksien yhteydessä hiusta. KC Blonde Toner on sävyttämiseen tarkoitettu hiusväri vaalennetuille hiuksille. KC Blonde Activator on Toner hiusvärien hapete.

(kuva: Hairwaystation)


Ehostuksessa tämän syksyn trendejä ehdottomasti on smokey eye silmämeikki, tummat rajaukset (myös alaluomessa) sekä tumma (matta)huulipuna. Muodissa on myös nude meikki, joka taas on todella hillitty ja yksinkertainen. Metallisävyjä voi yhdistää vapaasti ja luomiväriin kannattaa laittaa myös jotain väriä korostamaan meikkiä, kuten punaista.

Vaatteissa suositaan metallinhohtoa, bleisereitä, ruutukuvioita sekä persoonallisia housupukuja. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Värjäyksen perusteet

Kamparaidat

Color Mask