Laser Hair Care

Houslaseria käytetään vähentämään päänahan ja hiuspohjan ongelmia, sekä auttaa hiustenlähtöön ja parantaa hiusten paksuutta ja kiiltoa. Laserilla voidaan parantaa myös permanentin ja värin kestoa.

Laseri parantaa mikroverenkiertoa ja aineenvaihduntaa hiussoluissa. Hoidon vaikutus perustuu laservaloon. Valo tunkeutuu päänahan uloimpien kudosten läpi hiustuppeen ja kapillaari verkostoon.

Laser hoitoa voidaan käyttää hiusten kuntoutushoitona tai päänahkaan kohdistuvana hoitona.

Päänahan hoito voidaan tehdä seuraavissa tilanteissa:

- Mikäli asiakkaalla esiintyy perintötekijöistä johtuvaa hiustenlähtöä
- Psoriasisoireiden yhteydessä
- hilseilyongelmissa (kuiva ja/tai rasvainen)
- pälvikaljun hoidossa

Ennen hoitoa on tehtävä perusteellinen kartoitus asiakkaan tilasta. Asiakkaan käyttämät lääkkeet sekä mahdolliset sairaudet on tiedusteltava tarkasti ennen hoidon aloittamista. Päänahan laserhoito annetaan aina puhtaisiin ja kuiviin hiuksiin. Hoidon tehosteena käytetää myös hiusvettä, joka hierotaan päänahkaan kevyesti ennen hoitoa. Psoriasis asiakkaille hoitonestettä ei kuitenkaan käytetään.

Päänahan ongelmiin hoitoja annetaan aina sarjahoitona. Perushoitosarja on 10-15 kertaa, ihmisestä riippuen. Pälvikaljunhoidossa hoitokertoja on 20-30, ennen näkyviä tuloksia.
Ensimmäiset 10 hoitoa annetaan 2x/vko. Tämän jälkeen tilanne arvioidaan uudestaan. Tämän jälkeen hoitoja voidaan antaa 1hoito/1-3 viikon välein. Hoito päänahkaan on 20 minuutin pituinen.

Päänahkaan kohdistuvia sarjahoitoja ei saa tehdä seuravissa tilanteissa:

1. Jos asiakas käyttää valoherkkyyttä aiheuttavia lääkkeitä
2. Epilepsiaa sairastaville
3. Sydäntahdistin potilaille
4. Sarjahoitoja ei saa tehdä alle 18 vuotiaille
5. Syöpäpotilaille
6. Raskaana olevielle naisille

Hiuksien kuntoutushoito:

Voidaan tehdä mikäli hiukset ovat runsaasti käsitellyt ja vaurioituneet. Hoidossa tehtävät hoitoainekäsittelyt parantavat hiuksen kuntoa jo ensimmäisen hoidot jälkeen. Tarvittaessa hoito voidaan tehdä uudestaan.

Hoito tehdään pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin. Ensin levitetään pyyhekuiviin hiuksiin Laser Hair Care Cicamed-hoitoaine. Tämän jälkeen hiukset kammataan hyvin ja hoitoaika valitaan hiuksien paksuuden ja pituuden mukaan (5-15min). Hiuksia voidaan käännellä välissä.

Hoidon jälkeen huuhdellaan kevyesti pois ylimääräinen hoitoaine. Permanentin ja värin yhteydessä tehtävä hoito auttaa napakampaan ja kestävämpään lopputulokseen. Tehdään aktiiviaineen huuhtelun jälkeen ja vaikutusaika 5.-15min.

Laser Hair Care-tuotteet:

Cicamed shampoo
- Hiustenpesuun ennen laserhoitoa. Vaikuttavia aineina patentoitu kolmivaikutteinen Procapil peptidiyhdiste. Suositellaan kotikäyttöön myös hoitojaksojen välissä.

Cicamed hoitoaine
1. Päänahan hoidot (shampoopesun jälkeen. Ennen hoitoa kuivaus)
2. Hiusten kuntoutushoito (shampoopesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin)

Scalp treatment hiusvesi
- Levitetään päänahkaan ennen laserhoitoa

Tuotteissa vaikuttavina aineina aloeverauute. silkki ja vehnäproteiinit ja manteliöljy.

Hoidon käynnistys:

Hoitokupu lasketaan asiakkaan kulmakarvojen korkeudelle. Virta-avaimella kytketään virta ja käynnistetään "SET" näppäimellä, jolloin esiohjelma lähtee päälle (20min). Käytetään ainoastaan program 1-ohjelmaa. Hoitoaikaa voidaan lisätä OPTIONS +10min tai +1 min+SET.
Hoitoaikaa voidaan vähentää OPTIONS + 90min+10min tai +1min+SET.

Näytössä näkyy hoitoaika. Asiakkaan ollessa hoidossa, käydään tarkistamassa aikaa välillä. Mikäli päänasento on väärä (esim kupu liian korkealla/alhaalla) kone pysähtyy. Kone käynnistyy uudestaan kun kupu on oikeassa asennossa.

Hoidon loputtua kone ilmoittaa hoidon loppumisesta. Kone sammutetaan virta-avainta kääntämällä. Nostetaan kupu ylös ja tiedustellaan vielä asiakkaan kokemuksia ja tunteita hoidosta. Asiakkaan lähdettyä kupu vielä pyyhitään.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Värjäyksen perusteet

Kamparaidat

Color Mask