Color Mask

Color mask tuotesarja on kehitelty hoitamaan käsiteltyjä hiuksia, mutta ennen kaikkea mahdollistamaan radikaalit ja hienovaraiset sävymuutokset. Tuotteet pitävät hiusvärin hehkuvana.


SHAMPOO:

Shampoo on kehitetty erityisesti värjätyille hiuksille. Se sisältää väripigmenttejä, jotka lisäävät ja korjaavat hiuksista puuttuvia pigmenttejä. Shampoo on tarkoitettu ylläpitämään hiusten väriä.


Shampoossa on SLS- (Sodium lauryl sulphate) sekä SLES- (sodium lauryl sulphate synteesi) vapaa koostumus, joten se pesee hellävaraisesti, suojaa hiusväriä, lisää kiiltoa ja vahvistaa värjättyjä hiuksia. Tuote helpottaa myös hiusten kammattavuutta ja käsittelyä. Shampoo sisältää myös UV-suojan, joka suojaa hiusväriä auringolta.

Tuote on tarkoitettu hiusvärin ylläpitoon, joten se sopii erinomaisesti värjätyille hiuksille. Shampoota voidaan käyttää yhdessä rakennepaikkaavan (ja samalla myös sävyttävän) Color Mask-tehohoidon kanssa. Shampoota voidaan suositella asiakkaalle etenkin silloin, jos hiusvärin pysymisessä on ongelmia, mutta myös kotihoitona värin ylläpitämiseksi.

Tuoteperheeseen kuuluu kuusi tuotetta:

- Color mask shampoo Platinum
- Color Mask shampoo Pearl
- Color Mask shampoo Beige
- Color Mask shampoo Brown
- Color Mask shampoo Golden
- Color Mask shampoo Red

Shampoo hierotaan normaaliin tapaan hiukseen ja voi antaa hetken vaikuttaa. Huuhdotaan huolellisesti, jonka jälkeen pyyhekuivataan ja voidaan käyttää Color Mask tehohoito.

HOITOAINE:

Color Mask on väriä ylläpitävä tehohoito hiuksille. Sitä voidaan käyttää värjättyihin hiuksiin värin ylläpitämiseksi sekä sävyn virkistämiseen värjäysten välillä. Tuotetta voidaan käyttää myös sävyn tummentamiseen sekä luonnostaan vaaleiden hiusten kevyeen sävyttämiseen, kirkastamiseen tai sävyn tasoittamiseen.

B5-provitamiini ja keratiinijohdannaiset rakennepaikkaavat kemiallisestikäsiteltyjä sekä auringon polttamia hiuksia. Tuote lupaa antaa hetkessä vastavärjättyjen hiuksien hehkun sekä kiillon. Tuote on loistava jälki- tai esipigmentointiin sekä kotikäytössä antamaan loistavan värituloksen värjäysten välillä.

Kaikkia tuoteperheen sävyjä voidaan sekoittaa keskenään, jolloin on mahdollista luoda täysin uniikki sävy. Tuotteita voi käyttää turvallisesti lapsille sekä myös hiustenpidennyksiin.

Tuoteperheeseen kuuluu kuusitoista eri sävyä:

- Color Mask Platinum - vaaleille ja harmaille hiuksille
- Color Mask Vanilla - vaaleille hiuksille
- Color Mask Pearl - vaaleille hiuksille
- Color Mask Honey - vaaleille hiuksille
- Color Mask Golden copper - vaaleille hiuksille
- Color Mask Caramel - vaaleille ja vaalean ruskeille hiuksille
- Color Mask Latte - vaaleille ja vaalean ruskeille hiuksille
- Color Mask Chocolate - ruskeille hiuksille
- Color Mask Toffee - vaalean ruskeille hiuksille
- Color Mask Graphite - viileän ruskeille ja harmaille hiuksille
- Color Mask Copper - kuparin värisille hiuksille
- Color Mask Orange - voimakkaan kuparin värisille hiuksille
- Color Mask Red - punertaville hiuksille
- Color Mask Plum - viileän punaisille ja violeteille hiuksille
- Color Mask Coffee - tummanruskeille hiuksille
- Color Mask Black - mustille ja tummanruskeille hiuksille

Color Mask levitetään hyvin pyyhekuivattuun hiukseen. Voidaan jakaa hiukset osioihin joihin levutys on helpompaa. Tuotteen annetaan vaikuttaa 10-30 minuuttia, riippuen halutun sävyn tummuudesta. Tuote emulgoidaan veden avulla, jonka jälkeen se huuhdellaan pois huolellisesti. Mikäli tuotteesta ei haluta kovin tummaa sävyä, voidaan Color Mask sekoittaa tavalliseen hoitoaineeseen, jolloin pigmenttiä ei tartu ihan niin paljon.


Oma asiakas:

Asiakkaallani oli tumma pitkä luonnonkiharahius. Hiukseen haluttiin mustaa sävyä, koska color mask shampoota ei ole mustana, sekoitin tavaalliseen shampooseen hieman color mask black väriä.

Kuva ennen.

(Kuva: Hairwaystation)

Näillä tuotteilla pestiin.

(Kuva: Hairwaystation)

Pesun jälkeen hiuksiin levitettiin color mask ja annettiin sen vaikuttaa 20min.

(Kuva: Hairwaystation)

Pesun jälkeen kuivattiin luonnonkihara hius omalle paikalleen.


(Kuva: Hairwaystation)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Värjäyksen perusteet

Kamparaidat