Awapuhi Wild Ginger

Awapuhi on luksustuote sarja, jonka ainesosat korjaavat vaurioituneita hiuksia ja tehokosteuttavat hiusta. Koko sarja sopii myös värikäsitellyille hiuksille. Se on Paul Mitchell tuotesarjaan kuuluva tuoteperhe. Se sisältää komnkertaisen keratiiniyhdisteen, joka muodostuu kolmesta elintärkeästä proteiinista (keratriplex). Sisältää awapuhi-inkivääriuutetta.

Awapuhi hoitokäsittely korjaa ja vahvistaa hiuksia 80%. Tuote on täysin sulfaatiton ja muotoilutuotteet kosteuttavat ja suojaavat hiusta.

(Kuva: KcProfessional)



Shampoo sopii kaikille hiustyypeille. Erityisesti kuitenkin kemiallisesti käsitellyille ja rasittuneille hiuksille suunnattu. Tuotteen sisältämä awapuhi uute kosteuttaa, lisää kiiltoa ja tekee hiuksista helpommin käsiteltävät. Tuotteen sisältämä KeratineTriplex-yhdiste korjaa ja jälleenrakentaa hiusta. Ei sisällä sulfaattia, joten suojaa väriä ja pesee hellästi.

Awapuhi shampoo ja hoitoaine.
(Kuva: Hairwaystation)

Hoitoaine on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Se on suunnattu erityisesti kuiville hiuksille. Tuote vähentää sähköisyyttä ja selvittää hiuksia. KeraTriplex-yhdiste muodostaa kalvon hiuksen pintaan, joten se suojaa hiuksia ulkoisilta rasituksilta. Yhdiste myös rakennepaikkaa ja vahvistaa hiusta. 

Keratin Intensive Treatment on tehohoitoaine, sitä voi käyttää seerumin kanssa tai ilman. Tehohoito on tarkoitettu hiuksille, jotka on vaurioituneet lämpökäsittelyissä tai kemiallisissa käsittelyissä. Tuotteen keratiiniproteiini imeytyy hiuksen rakenteeseen korjaten ja silottaen hiuksen vaurioituneita osia. 

Tuote levitetään pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin hoitoaineen tapaan. Tuotteen annetaan vaikuttaa noin 5 minuuttia. Tehohoitona käytettäessä voidaan pitää lämpösäteilijän alla 10minuuttia ja 45 astetta. Vaikutusajan jälkeen huuhdellaan huolellisesti. Tuotetta suositellaan käytettäväksi noin kerran viikossa. Mikäli hius on erittäin vaurioitunut, voidaan ennen tehohoitoa levittää latvoihin myös seerumi tehostamaan vaikutusta. 
Keratin Intensive Treatment
(Kuva: Hairwaystation)

Muotoilu- ja viimeistelytuotteista itse asiakkaalleni käytin Hydrocreme Whip tuuheutta antavaa ja kosteuttavaa muotovaahtoa. Tuote ei koveta eikä kuivata hiuksia., vaan palauttaa hiusten kosteustasapainon ja poistaa pörröisyyttä. 

Hydrocreme Whip

(Kuva: Hairwaystation)

Levitin vaahtoa harjan avulla pyyhekuiviin hiuksiin, jonka jälkeen föönasin lapioharjan kanssa. Kuiviin hiuksiin suihkutin osioittain Shine Sprayta. Tämä sisältää jo itsessään lämpösuojan, joten muuta lämpösuojaa en laittanut ennen suoristusrautaa. Kiiltosuihke ei rasvoita. Voidaan käyttää myös kampauksien viimeistelyyn, jolloin tuotetta suihkutetaan tasaisesti viimeistelyvaiheessa.

Shine Spray
(Kuva: Hairwaystation)


Kuva asiakkaan valmiista Awapuhi käsittelystä.
(Kuva: Hairwaystation)




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Värjäyksen perusteet

Kamparaidat

Color Mask