Back To The Roots-tuotesarja

Back To The Roots

Kotimainen unisex-tuotesarja, joka on kehitetty hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin. Se hoitaa, tasapainottaa ja ylläpitää hiuspohjan hyvinvointia. Inspiraatio tuotteisiin on tullut yrteistä, luonnon rohdoista ja aromaterapeuttisista tuoksuista.

Tuotesarjassa on kolme shampoota (rauhoittava, tasapainoittava sekä kuoriva ja kosteuttava), yksi hoitoaine (elvyttävä) ja yksi hoitovoide (kosteuttava) sekä yksi hiusvesi (virkistävä).

(kuva täältä)


Koulussa tein itse hoidon tuotteilla. Koska hiuspohja oli ehjä eikä hilseillyt, valitsin tasapainottavan Back to the roots clarifying shampoon, joka tasapainottaa hiuspohjan toimintaa ja ähentää sen ärsytystä. Ehkäisee myös hilseen muodostumista. Puhdistaa tehokkaasti ja virkistää. Shampoo sisältää viilentävää mentholia ja siinä on rosmariinin tuoksu. Tuote sopii hyvin rasvoittuvalle hiukselle. PH arvo on 5.


Shampoo pullon muotoilu on tyylikäs ja juuri tuotteelle sopiva.

(kuva: Hairwaystation)

Ensin tuote hierotaan kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan tavallisen shampoon lailla. Pesun jälkeen shampoo huuhdellaan hiuksista huolellisesti, jonka jälkeen levitetään hoitoaine.


Back to the roots stimulating conditioner on kosteuttava hoitoaine. Se ylläpitää hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia. Hoitoaine poistaa sähköisyyttä ja parantaa hiusten kammattavuutta. Se sisältää virkistävää ja viilentävää mentholia, joka antaa samalla raikkaan tuoksun. PH 4.5.

Hoitoaineen pullo on muotoiltu samalla tavalla kuin shampoon.

(kuva: Hairwaystation)

Hoitoainetta voidaan käyttää pikahoitoaineena, jolloin se levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ja huuhdellaan pois. Sitä voidaan käyttää myös tehohoitona, jolloin sitä levitetään reilusti pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 20-30 minuuttia. Vaikutuksen aikana tehdään hiuspohjan hieronta. 

Back to the roots revitalizing hair tonic on sarjan virkistävä hiusvesi, joka ylläpitää hiuspohjan hyvinvointia. Sen sisältämä teepuuöljy virkistää hiuspohjaa ja glyseriini sekä aloe vera rauhoittavat ja kosteuttavat hiuspohjaa. Viilentäjänä ja raikastajana toimii tässäkin tuotteessa menthol. Tuote jättää hiuksiin raikkaan teepuuöljyn tuoksun. PH 4.5.

Tuotteen "nokka" korkki helpottaa tuotteen levitystä jakaukselle.

(kuva: Hairwaystation)

Tuote levitetään kuiviin tai kosteisiin hiuksiin jakauksittain. Tuotetta ei huuhdella pois. 

Asiakkaan hiukset ennen back to the roots pesua.

(kuva: Hairwaystation)

Asiakkaan hiukset pesun ja hiusveden jälkeen.

(kuva: Hairwaystation)

Asiakkaan hiukset käsittelyn ja kuivauksen jälkeen.

(Kuvat: Hairwaystation)

Asiakkaalle käytetyt tuotteet.

(kuva: Hairwaystation)





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Värjäyksen perusteet

Kamparaidat

Color Mask