Hius-Parkki

Työharjoittelua on nyt viikko takana ja on ollut kyllä antoisa kokemus!

Suoritan omaa top-jaksoani Hius-Parkissa. Omistajana toimii Pauliina Puha, joka on omistanut Hius-Parkin jo 15 vuotta. Hän on erittäin taitava työssään ja omistautunut asiakkailleen. Asiakaspalvelun lisäksi Pauliina hoitaa kaikki liikkeen pyörittämiseen liittyvät asiat, kuten esim. ikkunoiden somistuksen, siivouksen, sisustamisen ja tuotteide hankinnat. Liikkeesä on neljä asiakaspaikkaa.

Hius-Parkki löytyy Hannikaisen kadulta, matkakeskusta vastapäätä.

(Kuva: Hairwaystation)

Hius-Parkilla on oma vakioasiakaskunta ja kiirettä riittää joka päivälle. Vakioasiakkaiden lisäksi liikkeessä käy tiuhaan myös uusia asiakkaita. Pauliinan lisäksi liikkeesä työskentelee yksi sopimusyrittäjä.

Käyntikortit sopivat liikkeen muuhun ulkoasuun.

(Kuva: Hairwaystation)

Liikkeessä on käytössä Schwarzkopf-tuotteet. Värisarjoista käytössä on Igora (sisältää eri värivalikoimia, joita kaikkia löytyy liikkeestä), Blondme, Essensity (ammoniakiton kestoväri, joka ei sisällä parabeenejä eikä silikonia) ja jälleenmyyntituotteina Osis+. Jokaiselle asiakkaalle löytyy varmasti liikkeestä oma väri, sillä värivarastot Hius-Parkissa ovat todella laajat. Henkilökunta on kouluttautunut tuotteisiin, joten asiakas saa todella laadukasta palvelua liikkeessä. Pauliina osaa luoda jokaiselle asiakkaalle juuri sopivan ja yksilöllisen värin. 


Osis+ tuotteet ovat Hius-Parkissa asiakkaille myytäviä tuotteita. Erityisesti muotoilutuotteet ovat kestäviä ja laadukkaita. Hiuskiinteestä löytyy eri vahvuuksia, joten jokaiselle asiakkaalle varmasti löytyy sopiva tuote. Shampoot ja hoitoaineet (myös pesupaikalle) tulee IdHairilta. Työskentelyssä käytetään samoja tuotteita, joten asiakas tietää tuotteen laadun sekä tuoksun.

Hius-Parkissa tehdään myös pidenyksiä!

(Kuva: Hairwaystation)

Pauliina tekee myös hiustenpidennyksiä (sineteillä, teipeillä sekä mago-tekniikalla). Tämä vaikutti omaan valintaani TOP-paikkaa hakiessani, sillä pidennykset kiinnostaa todella paljon. Itse pääsin Pauliinan kanssa poistamaan sinettejä ja laittamaan uusia. Hiukset ovat Simple Natural 30cm. 

Pidennysten tekoa.
(Kuva: Hairwaystation)


Pauliina laittaa sinetit todella pienissä osioissa, jolloin kokonaisuudesta tulee erittäin luonnollisen näköinen! Tästä lopputuloksesta ei todellakaan olisi osannut sanoa, että hiuksissa on pidennykset. 

Ennen pidennyksiä ja pidennyksillä.
(Kuva: Hairwaystation)


Sinettien poistoon, uusien laittoon ja hiusten värjäykseen, leikkaukseen ja viimeistelyyn kului aikaa noin 4 tuntia.

(Kuva: Hairwaystation)

Hius-Parkista saa todella paljon erilaisia palveluja, joten kannattaa kysyä suoraan liikkeeltä omia palveluita. Mahdollista on saada esim. intialainenpäähieronta, ehostus, kampaus, koemeikki+koekampaus, jne. Ajanvaraus onnistuu niin netistä, puhelimitse tai suoraan liikkeeltä. 

(Kuva: Hairwaystation)

Astu sisään Hius-Parkkiin!








Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Värjäyksen perusteet

Kamparaidat

Color Mask