Ultimate Contrast

KC Professionalin valikoimasta löytyy Ultimate Contrast-sarja, jolla voi sävyttää ja vaalentaa jo värjättyjä hiuksia. Esimerkiksi tyvivärin yhteydessä tällä voi luoda latvaan ja pituuteen samalla vaikutusajalla vaaleampia tehosteita.

(Kuva: Hairwaystation)

Värjäsimme hiustupsuja (aitoa hiusta) kokeeksi. Tässä lähtötilanne on vasemman puoleiset tupsut. Toisessa lähtötilanne oli tummuudeltaan noin 8. Toinen oli 9-10. Molemmat tupsut ovat värjätty samalla värillä Red Violet. Hapete oli molemmissa 6% ja vaikutusaika oli 30min. Kuvaan ei oikein saanut oikealaista lopputulosta, mutta vaaleampaan pohjaan värjätty lopputulos oli kyllä paljon kirkkaampi kuin tuossa kuvassa.

(Kuva: Hairwaystation)

Lähtötilanne oli noin 7 tummuus ja siihen laitettiin Soft Gold 03 S ja 9% hapete. Vaikutusaika oli 45min. Tässäkään ei kuvassa oikein väri päässyt oikeuksiin. Lopputulos oli kirkkaampi kuin kuvassa. Mikäli lopputuloksesta olisi haluttu vieläkin vaaleampi, olisi hapete pitänyt olla 12%.

Värin sekoitussuhde on 1:2 ja käytettävät hapetteet ovat 6%, 9% ja 12%. Nämä värit soveltuu käytettäväksi 3-7 tummuusasteelle. On kuitenkin hyvä muistaa, että Ultimate contrast värit EIVÄT vaalenna suoraväripigmenttiä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Värjäyksen perusteet

Kamparaidat

Color Mask