Ripsienpidennyskoulutus

Kävin Nouveau Lashes koulutuksen, jonka järjesti Kinnunen Oy. Kouluttajana toimi Heidi Jokinen, joka toimii ripsiteknikkona Beauty Desing liikkeessä Jyväskylässä.

Ripsiteknikko työskentelee lähellä silmää, jonka vuoksi koulutukseen kuului ensin teoriaa mm. silmän anatomiasta ja erilaisista silmäsairauksista. Erilaiset sairaudet ja allergiat on hyvä tunnistaa myös asiakkaan turvallisuuden kannalta. Tieto sairauksista auttaa päättämään, voiko asiakkaalle edes tehdä ripsienpidennyksiä turvallisesti. Kartoitus sairauksista on tärkeää, koska kaikki asiakkaat eivät välttämättä edes muista kertoa silmätulehduksesta tai mahdollisesta herpeksestä

Käytössämme oli Nouveau Lashes kuidut.
(Kuva: Hairwaystation)

Teoriassa käytiin myös ripsikuitujen pituuden valinta, kiinnittäminen sekä hygienia ripsiätehdessä. Kävimme läpi myös kaikki työvaiheet teoriassa ennen käytäntöön siirtymistä.


Koulutusmaksu sisälsi kattavan paketin kuituja ja muita työvälineitä.
(Kuva: Hairwaystation)

Tärkeän ja kattavan teorian jälkeen pääsimme kokeilemaan kuitujen laittamista. Ensimmäiset kuidut liimasimme meikkisieneen, mutta sen jälkeen pääsimme jo tekemään ripsiä toisillemme. Ripsien laiton aikana kouluttaja kiersi auttamassa ja neuvomassa, joten siitä sai kyllä todella paljon hyödyllistä tietoa.

Tässä omat ensimmäiset tekemäni klassiset ripsienpidennykset.
(Kuva: Hairwaystation)

Minun tekemiäni ripsiä voi katsella instagramista nimellä Hairwaystation. Sieltä löytyy myös hiuksiin liittyviä kuvia :)







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Värjäyksen perusteet

Kamparaidat

Color Mask