Joico K-PAK "4 stepin hoito"

Joicon K-PAK neljän stepin hoito on tehokäsittely, jota voidaan käyttää etenkin vaurioituneille ja huonokuntoisille hiuksille.

Vaihe 1: Hiukset pestään Clarifying syväpuhdistavalla shampoolla ja annetaan vaikuttaa 5min.

Vaihe 2: Pyyhekuivattuihin pituuksiin ja latvoihin levitetään Cuticle Sealer, kammataan läpi. Aineen annetaan vaikuttaa 5min. Ei suositella levittämään päänahkaan, koska on todella hapan.

Vaihe 3: Pyyhekuivattuihin hiuksiin levitetään Deep-Penetrating Reconstructor ja kammataan läpi. Tämä on rakennepaikkaava hoitoaine, joka ehkäisee hiuksen katkeilua tehokkaasti. Korjaa hiusta sisältäpäin. Vaikutusaika 5min.

Vaihe 4: Levitä hiuksiin Intense Hydrator ja kampaa läpi. Tämä on syväkosteuttava tehohoito, joka silottaa, pehmentää, elvyttää ja kosteuttaa hiuksia. Levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 5min.

(Kuva: Hairwaystation)

Mikäli et ole varma hiuksen kestävyydestä heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen, voit kolmannen stepin jälkeen kuivata pari hiussuortuvaa ja kokeilla varoen hiusten joustavuutta. Mikäli mielestäsi elastisuus on hiuksessa edelleen heikko, voit toistaa vaiheet 2 ja 3. Näin voi tehdä enintään kolme kertaa. Itse tein kerran. hiuksista tuli todella silet ja pehmeät, mutta myös kiiltävät.

Tässä lopputulos hoitokäsittelyn jälkeen.

(Kuva: Hairwaystation)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Värjäyksen perusteet

Kamparaidat

Color Mask