Työssäoppiminen päivä 1.

Teen tällä hetkellä työssäoppimisjaksoani parturi-kampaamo Hius-Parkissa. Kaikki opiskelijatyöt on listahinnoista -30%.

(Kuva: Hairwaystation)


Tänään minulla oli neljä miesten hiustenleikkausta ja yksi naisten hiustenleikkausta. Miesten leikkaukset olivat kaikki ihan perusmalleja. Yksi tosin oli hieman pidempi malli. Sain paljon positiivista palautetta ja onnistuin mielestäni hyvin jokaisessa työssä. Yksi asiakkaistani olikin käynyt minulla jo aiemmin edellisen topin aikaan, joten luultavasti olin onnistunut silloinkin, koska hän uskaltautui istumaan penkkiini uudestaan :) Aikaa yhteen leikkaukseen meni noin puolituntia, eli olen liiketyöskentelyssä saanut valtavasti nopeutta omaan leikkaamiseen ja pystyn jo lyhentämään varauskalenterin aikoja.


Naisten malli oli kerroksittain leikattava ja aika paljon siitä myös kevennettiin. Hius oli luonnonkiharaa ja hiusta oli todella reilusti. Lopputulos miellytti asiakasta ja hän sai kevyemmän ja siistityn uuden mallin. Mallista leikattiin hieman eteenpäin pitenevä, mutta ei kovin jyrkästi. Yhdistelin sitä etuhiuksien mukaan, joten kovin jyrkkää kulmaa ei siihen pituuden puolesta saanut. Aikaa tähän leikkaukseen+pesuun+föönaamiseen meni tunti.

Valitettavasti kuvia ei töistäni ole, koska ei siinä kerennyt oikein kuvailemaan. Kuvaaminen ei myöskään ole liikkeessä itselle ollut kovin luontevaa, mutta ehkä jonkun asiakkaan kohdalla voisi kysyä saisiko lopputulosta kuvata. Pitää harkita.

Kaikin puolin päivä oli erittäin antoisa ja mukava! Sain tehdä paljon leikkauksia ja paikkana harjoittelupaikka on kyllä aivan täydellinen. Kiitos Pauliinalle, joka on kyllä mahtava top-ohjaaja.

Mikäli haluat itse varata aikaa minulle Hius-Parkiin, onnistuu se TÄÄLTÄ.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Värjäyksen perusteet

Kamparaidat

Color Mask