TOP Hius-Parkki

Tein työharjoitteluni 18.-22.12 Parturi-kampaamo Hius-Parkissa.

Maanantai 18.12

Minulla oli yksi asiakas, jolle tuli tasoitusleikkaus. Hneltä leikattiin noin 10cm. Aikaa meni pesuun, leikkaukseen ja kuivaamiseen yhteensä noin tunti.

Lisäksi maanantaina lajittelin värejä ja katsoin tilauksia valmiiksi seuraavalle päivälle.

Tiistai 19.12.

Minulla oli pitkien hiusten raidoitus. Pohja oli noin 7 tummuinen, johon laitettiin blondia raitaa. Raidat tein lapuilla.

(Kuva: Hairwaystation)

Omasta mielestäni onnistuin raidoissa hyvin. Sain myös ohjaajalta hyvää palautetta. Raidat on värjätty blond me-sarjalla.

Keskiviikko 20.12

Minulla oli kolme miesten hiustenleikkausta. Sujui ihan hyvin, mutta häivyttämiseen tarvitsee vielä keskittyä hieman tarkemmin. 

Leikkasin myös yhden lasten leikkauksen ja se sujui odotettua paremmin. 

Torstai 21.12

Aamusta tein kelloa vastaan tasoitusleikkauksen ja kiharat. Aikaa oli 50min ja ehdin juuri ja juuri. Opin paljon nopeutta ja pysymään oikeasti aikataulussa. Sain asiakkaan valmiiksi oikeaan aikaan ja asiakas oli vielä tyytyväinen.

Lisäksi leikkasin yhden lasten hiusten leikkauksen. Pienelle tytölle tuli tasoitusleikkaus ja otsatukan leikkaus. Pysyin aikataulussa ja selvisin leikkauksesta hyvin. Äiti ja lapsi oli tyytyväisiä :)

Leikkasin myös yhden miesten leikkauksen. Taasen häivytyksessä oli tarkistusvaiheessa hieman korjattavaa, mutta muuten ok. 

Pääsin seuraamaan Mago-pidennysten tekoa. Se oli todella opettavainen kokemus. 

Perjantai 22.12.

Tein lyhyemmän päivän, koska olin tehnyt jo tunteja varastoon. Aamusta menin palauttamaan Mago-pidennyksiä Kinnuselle.

Päivällä minulle tuli vartin varoitusajalla parranmuotoilu. Olen tehnyt kyseisen työn aiemmin kahdesti. Jännitti kyllä aika plajon. Suoriuduin kuitenkin yli odotusten ja asiakas oli erittäin tyytyväinen. Onneksi se tuli niin nopealla varoitusajalla, jotta en ehtinyt enempää jännittää.

Kaikenkaikkiaan työharjoittelu oli erittäin antoisa ja todella opettavainen. Aikatauluissa oli hieman tekemistä, mutta sekin parantui. Nopeutta saisi olla kyllä edelleen enemmän.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Värjäyksen perusteet

Kamparaidat

Color Mask