Joico

Meillä kävi koululla Miraculos Oy:stä edustaja Antero Lahtinen pitämässä Joico koulutusta.



Joico on yhdsyvaltalainen yritys ja sen tuotteita myydään jo yli kuudessakymmenessä maassa. Japanilainen perheyritys ShiSeido osti Joicon vuonna 2002. Vuonna 2006 lanseerattiin uusi tehoyhdiste Quadramine Complex, joka tuotetaan lampaan villasta 18 aminohappoa lampaan villasta ja 1 aminohappo tulee muualta. Yhdisteen teho perustuu sihen, että suuret molekyylit paikkaavat hiuksen pinnassa olevia keratiiniaukkoja ja pienet tunkeutuvat hiusten sisään. Keratiinia ei kerry liikaa hiukseen, vaan juuri tarvitseva määrä. Sähkövarauksen mukaan molekyylit tarttuvat hiukseen, jolloin ne kertyvät vain sinne missä niitä tarvitaan.

Tuotteissa käytetään myös Bio-Advanced Peptide Complex yhdistettä, joka korjaa hiusten vaurioita DNA:ta jäljittelemällä. Sen avulla luodaan hiuksen raennetta vastaavia peptidejä yksittäisistä aminohapoista. Näi saadaan korjaavia peptideä, jotka vastaavat rakenteeltaan hiuksen rakenteita. Yhdessä nämä tuotteet tekevät Joicon tuotteista uniikkeja.

K-Pak


(Kuva Hairwaystation)

K-Pak on neljän stepin hoitokäsittely, joka on suunnattu todella huonokuntoiselle, vaalennetulle hiukselle. Tuotesarja rakennepaikkaa, elvyttää, vahvistaa ja suojaa hiuksia. Tuotteet tekevät huonokuntoisesta ja heikosta hiuksesta radikaalisti terveemmät.

Nelivaiheinen hoitokäsittely:

Vaihe 1: Hiukset pestään Clarifying (syväpuhdistava) shampoolla. Vaikutusaika 5min. Poistaa hiuksista epäpuhtaudt, jotta hius on valmis vastaanottamaan hoitavia ainesosia.

Vaihe 2: Cuticle sealer pintasiloittaja. Se sulkee hiuksen mahdollisimman tiiviiksi, jolloin keratiini pääsee hiuksen sisään, muttei sieltä ulos. Tuote on todella hapan, joten sitä ei saa laittaa suoraan hiuspohjaan.

Vaihe 3: Deep-Penetrating reconstructor rakennepaikkaava intensiivihoitoaine. Korjaa vaikimmatkin vauriot ja palauttaa hiusten joustavuuden ja pehmeyden. Ehkäisee katkeilua. Korjaa hiusta sisältäpäin, jolloin värimolekyylit saavat tarttumapintaa ja pidentää näi hiusvärin kestoa.

Vaihe 4: Intense Hydrator on syväkosteuttava tehohoito. Se siloittaa, pehmentää, elvyttää ja kosteuttaa. Se sisältää lanoliinia ja sheavoita.

K-Pak sarja sisältää myös tuotteita jälleenmyyntiin asiakkaille, mutta myös omat muotoilu ja viimeistelytuotteet. Sarjaan kuuluu silottava muotoiluvoide, suojaava muotovaahto, suojaava kiiltoseerumi ja suojaava muotoilusuihke. ¨

K-Pak sarjaan kuuluu myös erikseen värjätyille hiuksille K-Pak Color Therapy-sarja. Se on suunnattu huonokuntoisille värjätyille hiuksille. Se sisältää omat tuotteensa. 


Moisture Recovery

(Kuva: Hairwaystation)

Kosteuttava shampoo, joka on suunnattu etenkin karkealle ja kuivalle harmaalle hiukselle. Kuitenkin sellaiselle, joka on luonnostaan karkea ja kuiva. Ei siis huonokuntoinen. Se kosteuttaa, pehmentää, palauttaa kosteustasapainon ja pysäyttää kuivumisprosessin.

Tuotesarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine, tehohoito ja hoitosuihke.Joakisessa vaikutusaika on 5 min Tehohoitoa käytetään viikoittain ja muita voi käyttää myös päivittäin. 

Body Luxe

(Kuva: Hairwaystation)

Sisältää kaurapohjaisen oat protein complex-yhdisteen, jonka avulla tekee jokaisesta yksittäisestä hiuksesta paksumman. Pintakerros sitoo kaurasta uitettuja proteiinipohjaisia ainesaosia, turpoaa hiuksessa kauran tavoin, jolloin hiuksesta saadaan paksummat koko pituudelta. 

Tuotesarjaan kuuluvat shampoo, pikahoitoaine, tuuheuttava (lämpöaktivoituva) muotoiluvoide sekä tyvikohottaja. 

Color Endure

(Kuva: Hairwaystation)

Tarkoitettu värjätyille, mutta hyväkuntoisille hiuksille. Suojaa erityisen hyvn puna- ja kuparisävyjä haalistumiselta. Sisältää multi-spectrum defence complex-yhdisteen, joka suojaa UV-säteiden haalistavalta vaikutukselta. Varmistaa myös, että puhdistus- ja hoitotuotteet hoitavat hiuksen hyväkuntoisiksi väriä kuluttamatta tai haalistamatta. Estää hapettumista, joka syö hiuksesta väriä pois. 

Tuotesarjaan kuuluvat shampoo, hoitoaine ja hoitonaamio. Lisäksi tuotesarjaan kuuluvat myös Color endue violet-tuotteet, jotka ovat tarkoitettu kirkastamaan vaaleaa hiusväriä. Tuotteet pitävät harmaan hiuksen harmaana. Sjampoo on värjäävämpi kuin hoitoaine. Hoitoaine ylläpitää väriä ja sitä voi käyttää vaikka joka päivä. Sen sijaan shampoo ei ole jokapäiväiseen käyttöön. Poistaa keltaisuutta. 


Daily Care

(Kuva: Hairwaystation)

Tämän tuotesarjan kohderyhmä on etenkin miehet. Tuotteet sopivat hoitamaan hiuspohjan ongelmia, kuten hilseilyä. Lisäksi tuotteet tasapainottavat myös hiuspohjan rasvaisuutta. Se ylläpitää hiusten hyvää kuntoa, joustavuutta ja vahvuuta. Tarkoitettu ongelmatilanteisiin, jota tuotteet tasapainottavat. Aluksi tuotteiden käyttö saattaa aiheuttaa pahentuvaa ongelmiaa, mutta kun tuotteita käyttää viikon-kaksi viikkoa, alkaa tilanne normalisoitua. 

Tuotesarja sisältää shampoon, hoitoaineen ja hiuksiin jätettävän selvityssuihkeen. 

Curl

(Kuva: Hairwaystation)

Suunnattu luonnonkiharalle, kuivalle ja pörröiselle hiukselle. Estää veden (alkaalista) turvottamista hiuksessa. Ravitsee ja rakennepaikkaa vaurioita hiuksessa, juuri sieltä missä korjausta tarvitaan. Tekee hiuksesta terveen ja elastisen, hoidetun ja vahvan. Antaa suojaa ilmankosteutta vastaan, estää katkeilua ja erottelee kiharat. 

Tuotesarja sisältää shampoon ja hoitoaineen. Shampoo on sulfaatiton. Tuotesarjaan kuuluu myös Co+Wash sulfaatiton hoitopesu. Se ei vaahtoa, vaan on pesevä hoitoaine. Se jättää hiukseen osan luonnollisesta kosteudesta. Todella hyvä esim. suoravärjätyille hiuksille, koska värin kesto paranee, koska ei vaahtoa. Vaahto pesee värin pois. 

Lisäksi tuotesarjaan kuuluu luonnonkiharoille suunnattu kosteuttava hoitoemulsio, joka tekee hiuksesta happaman ja valmistaa hiukset muotoiluavarten. Kiharoita korostava hoitosuihke sopii myös permanentatuille hiuksille. Tuote virkistää kiharaa. Lisäksi sarjaan kuuluvat myös kiharoita korostava muotoiluvoide ja vaahtoava vaha. 

Blonde Life

(Kuva: Hairwaystation)

Tarkoitettu vaalennetuille hiuksille. Se lisää kirkautta ja hoitavat vaalennettua hiusta tehokkaasti. Suunniteltu pitämään vaalennetun hiuksen kirkkaana ja hyväkuntoisena. Tuotesarja vahvistaa hiuksia merkittävästi ja korjaa rakennevaurioilta tehokkaasti. Torjuu kellastumista, karkeilua ja haurastumista. Tuotteet neutralisoivat kloori- ja mineraalijäämiä, joten ehäisevät kellastumista. Sopii myös luonnostaan vaaleille hiuksille. 

Tuotesarjaan kuuluu shampoo, joka on tarkoitettu ohuisiin ja vaaleisiin hiuksiin. Se  puhdistaa hiukset metalleista. Se ei sisällä pigmenttiä, mutta silti sillä saa kirkkaan ja vaaleamman lopputuloksen. Pikahoito on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön. Se ravitsee rasittunutta hiusta ja antaa kiiltoa. Kirkastava hoitonaamio on tarkoitettu käytettäväksi noin kerran viikossa. Hoitosuihke kirkastaa hiuksia. Se on sopii loistavasti föönauksen alle ja sisältää tehokkaan lämpösuojan. Se antaa kiiltoa ja silottaa. Tekee hiuksista pehemämmät ja helposti käsiteltävät. Kosteuttaa ja rakennepaikkaa. 

Viimeistely- ja muotoilutuotteet

(Kuva: Hairwaystation)

Muotoilusuihkeet:


Tuotesarja sisältää laajan valikoiman tuotteita. Tuotteita löytyy minkä tahansa kampauksen muotoiluun tai mihin tahansa tyyliin. Tuotteista löytyy eri tuella olevia kiinnityksiä, joten jokaiselle löytyy jotakin. Tuotteita voi yhdistellä keskenään ja ne tukevat toistensa vaikutuksia. Ei rasita hiusta, vaan pitää hiukset hyväkuntoisina. 

Erilaisia muotoilu ja viimeistelysuhkeita löytyy seitsemän. Kaksi niistä on aerosolittomia, toinen niistä sopii hyvin ohueen hiukseen. Joifix firm suihke ei sovellu föönaukseen, mutta sopii mainiosti esim. rullien alle.  Yksi viimeisteöysuhkeon tuuheuttava, joka antaa todella paljon tukea. Se kuivuu nopeasti ja pysyy joustavana. 

Instatnt refresh kuivashampoo on todella kevyt ja jättää hiukset raikkaiksia, eikä tahmaiseksi. Kuivuu välittömästi, eikä jätä valkoisia jäämia. Tuuheuttaa tyven. Sopii myös tummille hiuksille. 

Iron Clad lämpösuojasuihke kuivuu välittömästi, ei tahmaa tai tee hiuksesta tahmaista. Antaa kiiltoa, mutta ei tukea. Suojaa lämmöltä 232 asteeseen asti. 72h kestävä kosteussuoja. 

Humidity blocker ilmankosteudelta suojaava viimeistelysuihke antaa tehokkaan näkymättömän suojan ilmankosteutta vastaan. Säilyttää sileän ja kuohkean hiustyylin. Ei koveta hiusta. 

Vaahdot, geelit ja nesteet:


Joiwhip on vahvaa tukea antava alkoholiton muotovaahto. Vain pieni määrä riittää, joten todella riittoisa. Suojaa ympäristön rasitteilta. Antaa kuohkeutta ja tukee kampausta. Ei kuivata. Antaa loistavan pohjan mille tahansa kampaukselle tai viimeistelylle. 

Power Whip on painoton täyteläinen muotovaahto. Erittäin vahva tuki. Alkoholiton. Suojaa UV-säteilyltä ja ilmankosteudelta jopa 3vrk. Lämpösuoja. 

Joilotion on muotoiluneste joka on alkoholiton. Se on kevyt geeli, jota voi veden seassa käyttää myös leikkausnesteenä. Sopii vaikeasti hallittaviin hiuksiin. 

Joigel medium on muotoilugeeli. Se antaa keskivahvaa tukea, mutta jättää joustavan ja kuohkean lopputuloksen. Sopii hyvin kerrostettuihin hiuksiin. 

Joigel Firm on vahvaa tukea antava muotoilugeeli. Se sopii märkiin hiuksiin föönauksen tueksi. Sopii paksuihin ja karheisiin hiuksiin. 

Rakennetta antavat tuotteet:

Texture Boost on vahasuihke, joka on siisti ja vaivaton levittää. Se sopii erityisen hyvin myös pitkiin hiuksiin ja kiharoiden rutisteluun. Kevyt tuki. Helposti muokattava rakenne. 

Creme Wax on rakennetta antava kiiltovaha. Kuituvahatekniikka. Sopii hyvin kiharoille ja antaa joustavaa tukea. yhdistä muotoiluvoiteen ja vahan ominaisuuden. Sopii karheille ja paksuille hiuksille. 

Matte Grip on mattainen muotoiluvoide. Antaa muhkeaa rakennetta ja jättää mattaviimeistelyn. Sopii hyvin vaikeasti hallittaville hiuksille. Keskivahva tuki. 

Flex Control on muotoilupasta. Antaa joustavaa, mattaista erottelua ja kontrollia. Helposti muokattava. Ei tahmaa. Erityisesti myös miesten suosikki!

Style Reform on muotoiluvaha. Antaa vahvaa tukea. Sopii erityisesti lyhyiden hiusten muotoiluun. 

Hair Shake on rakennesuihke. Ei tahmaa, mutta tuuheuttaa. Hyvä föönaukseen ja viimeistelyyn. Loistava etenkin lettikampauksiin. Öljytön. Häivyttää tyven rasvaisuutta ja suojaa ilmankosteudelta. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Värjäyksen perusteet

Kamparaidat

Color Mask