Olaplex hoito


(kuva täältä)


Tässä julkaisussa paneudun hiusten Olaplex hoitoon. Tänä päivänä Olaplex on todella suosittu hiusten  hoitosarja, joka korjaa rakennevaurioita hiuksessa. Hoidon suosio on suuressa kasvussa ja tässä julkaisussa kerrotaan mitä Olaplex on ja mihin sitä käytetään. 

Mikä on Opalex?

Olaplex on patentoitu kemiallinen yhdiste, joka on kehitetty suojaamaan ja vahvistamaan hiuksia. Pääasiassa sitä käytetään kemiallisten käsittelyiden yhteydessä. Sen tarkoitus on korjata rikkoituneita rikkisiltoja ja ennaltaehkäistä vaurioiden syntyä hiuksen rakenteessa. Kemiallinen ainesosa on Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate. Se ei sisällä öljyjä tai silikoonia ja se on täysin vegaaninen. Olaplexia ei ole koskaan testattu eläimillä.


Olaplex sarjaan kuuluu 3 eri hoitotuotetta. Kuva on lainattu täältä.
Käyttö:

Kemiallinen ainesosa Olaplexissa pystyy yhdistämään hiuksen rikkoutuneet rikkisidokset. Ensimmäisessä vaiheessa Olaplex Bond Multiplier No 1. sekoitetaan vaalennus-, väri-, tai permanenttiaineeseen. Aine ehkäisee hiusten kuitukerroksen rikkisiltojen hajoamista. Myös jo hajonneiden rikkisiltojen uudelleen rakennus alkaa Olaplexin molekyylien johdosta. 

(kuva: www.kcprofessional.fi)

Värin (tai muiden kemiallisten käsittelyiden) huuhtelun jälkeen hiuksiin levitetään Olaplex Bond Perfector No 2. Tämä vaihe sitoo jo rikkoutuneita rikkisidoksia yhteen ja korjaa syntyneitä vaurioita.

(kuva: www.kcprofessional.fi)

Hoitosarjan kolmas (Olaplex Hair Perfector no 3.) tuote on tarkoitettu kotihoitoon. Tuote ehkäisee uusien vaurioiden syntymistä, sekä korjaa päivittäisestä rasituksesta aiheutuneita vaurioita hiuksessa. Tuotetta suositellaa erityisestä, mikä hiusta käsitellään paljon muotoiluraudalla, föönillä tai muilla lämpölaitteilla. Hoito on myös tehokkaampaa kun käytössä on kaikki sarjan tuotteet.

(kuva: www.kcprofessional.fi)


Mihin?:

Olaplexia voidaan käyttää kaikkien kemiallisten käsittelyiden yhteydessä vaurioituneeseen ja kuivaan hiukseen. Se voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna asiakkaalle. 

Käyttötavat & sekoitussuhteet:

 Olaplexia voi käyttää siis värin, vaalennusaineen ja permanenttiaineen kanssa. Se sopii k'ytettäväksi myös hiustenpidennysten kanssa, ennen keratiini- ja ennen suoristuskäsittelyä. Olaplexin käyttötapoja on todella monia. 

Olaplex käyttöohjeet ja sekoitussuhteet löytyvät täältä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Värjäyksen perusteet

Kamparaidat

Color Mask